Hvordan du finder den gode pakkekalender

Hvordan du finder den gode pakkekalender

Hvordan du finder den gode pakkekalender

Julen er en hyggelig tid og god afslutning på året der gik. Julen fejres med de mange traditioner som julegaver, pynt, juletræ og selvfølgelig julekalender i tv og gave.

Hvis du skal give en julekalender / pakkekalender til børn eller voksne, kan du vælge mellem en hjemmelavet eller færdige kalendere.

Hvordan du finder den gode pakkekalender? Brug disse tips til at tage en beslutning om den ene eller anden type.

Vælg den hjemmelavede eller færdige pakkekalender?

Den færdige pakkekalender / julekalender har indhold som legetøj, spiritus, slik, chokolade, delikatesser, bil samlesæt, broderi, pixibøger, samlefigurer og rigtig meget andet til både store som små.

En færdig kalender til bedstemor, far, søn eller anden voksen, kan hurtigt og nemt købes online. Brug inspiration med julekalender til voksne som på Julebloggen her, hvor du finder de populære kalendere i det brede udvalg.

Ulempen ved en færdig kalender er, at der kan være indhold som modtageren ikke kan lide. Fyldte chokolader indeholder mange forskellige ting, der måske ikke falder i alles smag. Det kan ske ved mange kalendere, hvor den hjemmelavet julekalender kan gøres helt specifik.

Lav din egen pakkekalender

Fordelen ved at lave din egen pakkekalender er, at du kan finde 24 kalendergaver der alle falder i modtagerens smag.

Hvis du vælger at lave din egen pakkekalender eller måske bruger julesok til børnene, så skal du bruge en del mere tid på at finde de rigtige gaver.

Ulempen ved at lave din egen kalender, er at finde de 24 gaver. Det lyder nemt, men kan faktisk være svært og måske også ret dyrt i forhold til mange af de færdige kalendere.

Det er svært at finde brugbare ting til 5-10 kr. med mindre det er søde sager. Men hvis du bruger fra 20-40 kr. pr gave, er prisen allerede højere end de fleste færdige. Men ikke kun prisen gør det svært, det er også generelt svært at finde 24 kalendergaver som skal vække glæde hver morgen, hvilket også kan gælde for gaveideer til børnene.

Du kan lave en gratis julekalender med indhold af 24 gratis tjenester fra dig til ham, hende eller dem. Her kan det være både de sjove, praktiske eller måske romantiske tjenester hvis det er til din kæreste eller partner. Tjenester kan være alt fra gulvvask, støvsuge, massage af nakken eller noget helt andet.

Du kan også ”lave din egen” papkasse med 24 låger. Her køber du selv 24 øl, sodavand eller andet, som så fyldes i kalenderen; Det vil ligne en købt færdig kalender med indhold.

Indpakningen til den færdige kalender skal også købes, hvad end det er til børn eller voksne.

En julesok er den gode og nemme løsning til børn. Og det kan også sagtens være en god løsning til voksne. Men du kan også vælge at købe små papirposer med 1 – 24 numre på – Så slipper du for gavepapir som indpakning.

Færdige kalendere

Der er kommet flere og flere typer julekalendere på markedet gennem årene. I dag kan du købe julekalender til børn med alle de kendte temaer som Paw Patrol, Harry Potter, Cars, Playmobil, Gurli Gris m.m. Og til voksne er udvalget også blevet rigtig stort, hvor udvalget dækker over rigtig mange ting som samlesæt, strømper, skægolie, veganske popcorn, gin, garn, badebomber og meget andet.

Populære kalendere til voksne er en rom julekalender, popcorn julekalender, chokoladekalendere som Summerbird eller Simply Chocolate, garn julekalender, Bulows lakrids kalender, Nute kalender, Magasin kaffe julekalender eller den frække julekalender fra Sinful.