Hvordan får du bilen flot til dit næste møde

Hvordan får du bilen flot til dit næste møde

Det kan være en udfordring af få bilen til at stå helt flot, når det skal presses ind mellem familieliv, job, karriere, fritidsaktiviteter og venner.

Så hvad gør du så hvis du fortsat gerne vil have en flot bil når du skal til møde (med risiko for at kunden ser din bil?)

Du giver den en keramisk lakforsegling.

På trods af at vi alle gerne vil have en bil, der står flot, så er det bare ikke i alles rutine at skulle igennem dette for at få en flot bil:

  • Grundig vask
  • Fjerne flyverust og tjære
  • Polere bilen
  • Give den en lakforsegling

Særligt den sidste del, er det, der gør forskellen, i forhold til at du fremadrettet kan holde bilen ren på en nem måde.

På siden keramisk-coating.dk er samlet et stort overblik over mange af de bilplejecentre, der tilbyder at klare ovenstående proces for dig, og slutte af med en keramisk lakforsegling.

Det giver dig en langvarig beskyttelse af lakken, med minimalt behov for vedligeholdelse undervejs.

Hele fidusen er så:

At du når skal til møde – at du så kan nøjedes med en let vask af bilen, da snavset har særdeles svært ved at sidde fast på den keramiske lakforsegling – også kaldet en keramisk coating.

Når du vælger en partner gennem keramisk-coating.dk, får du en certificeret proces omkring klargøringen af bilen til lakforsegling og at personen er blevet certificeret til at lægge netop den keramiske lakforsegling på som du har valgt.

Hvis der skulle opstå problemer undervejs, betyder det at han kender faldgruberne, og har mulighed for både at tage fat i distributøren og producenten, med henblik til at få hjælp til at løse de eventuelle udfordringer, som der måtte opstå undervejs.

Men hvorfor ikke bare køre i bilvasken

Ved at køre bilen i bilvasken, risikerer du at der kan påstå skader, og du er ikke garanteret en plads. Du kan derfor risikere at holde i en længere kø før det bliver din tur.

Bilen vil ikke være lakbeskyttet og du vil opleve at bilen bliver hurtigere beskidt igen.

Har du først stået en situation hvor du skal kæmpe med et forsikringsselskab om hvis skyld det er at bilen er blevet ridset i en vaskehal – ville du ønske du havde vasket den selv!

Hvordan plejes en bil med keramisk lakforsegling

Hvis du skal vaske en bil med en keramisk lakforsegling skal du bruge en pH neutral shampoo. Det er nemt at finde i dit lokale bilplejecentre, og så skal du have en blød vaskehånd. Hvis du oplever at bilen ikke længere afviser skidtet så effektivt som i starten, kan det være du skal have den forbi til en opfriskning, til en væsentlig billigere pris end din oprindelige lakforsegling.