Stort udvalg af sleeves/tasker til Macbooks og Windows bærbare

Stort udvalg af sleeves/tasker til Macbooks og Windows bærbare

Julen er ved at være ovre os og det er endnu engang tid til at finde ønskelisten frem – men hvad giver man til teenageren, karrierekvinden og manden, der har alt? Fælles for alle er, at de højst sandsynligt har en computer de ønsker at passe på. Nedenfor kommer en række gode grunde til, hvorfor et nyt sleeve til din computer er et must på årets ønskeliste!

Pas på din computer, når du er på farten

Fælles for mange er, at de pendler for at komme på enten arbejde eller i skole. I den forbindelse ligger ens computer typisk i ens taske, men for at passe bedre på sin computer er det essentielt, at den er i et sleeve, så man undgår ridser. Uanset om du bedst kan lide læder, nylon eller stofmaterialer, så finder du det lige her på siden!

Skil dig ud

Det behøver ikke at være kedeligt at skaffe sig et sleeve til din bærbar eller taske til macbook. Uanset om man er til et fint print med blomster, et klassisk læderlook eller blot et lyserødt sleeve, så er der massere af inspiration at hente. Ved at anskaffe sig et sleeve, der skiller sig ud fra andres, er man hermed også sikret, at man ikke kommer til at tage en andens med hjem samtidig med, at man kan vide sig sikker på, at ens eget ikke bliver taget.

Sleeves til ethvert behov

Uanset om man er på arbejdsmarkedet eller under uddannelse, så har de fleste brug for et sleeve til sin macbook eller Windows bærbare. Dog kan det være forskelligt, hvorvidt man har behov for blot et sleeve eller måske en taske.

Har man eksempelvis ikke behov for at bære på andet end sin computer og måske nogle papirer, kan en taske til macbook være at foretrække. Hermed er man både sikret en skulderrem, så man nemt kan transportere sin computer. Derudover har en computertaske typisk lommer, hvor man kan opbevare sin oplader, når man er på farten.

Er man derimod studerende og derfor typisk også har behov for at bære på en række bøger, kan et klassisk sleeve til ens windows bærbar eller macbook være ideelt. Uanset hvor mange tommer ens computer er, findes der sleeves til ethvert behov. Med et sleeve kan ens computer trygt og roligt være i ens skoletaske uden man skal bekymre sig om, hvorvidt den bliver ridset af omkringliggende bøger, madpakken eller blot opladeren. Det er ligeledes muligt at få et vandafvisende sleeve i tilfælde af, at ens drikkedunk skulle være utæt eller at det blot regner rigtig meget. Med et vandafvisende sleeve er man altså ligeledes sikret, at ens computer ikke får vandskade og man mister ikke alt sit hårde arbejde!