3D printet ultimative selfie

3D printet ultimative selfie

Hej og velkommen til endnu en blog post på det store internet om selfies. Hvis du kigger dig omkring Så kan du se at alle sidder med deres mobil i hånden og dig selv forestiller Hvor mange tusinder hvis ikke millioner selfiestang har taget hvert sekund. Adidas Elvis uploades til diverse sociale medier manousos mener vi at der er en ultimativ selfie der er bedre end alle de andre denne ultimative selfie af en 3D printer kopi af sig selv.

 

Bestil 3d print af mig her

 

Internettet tilbyder at du kan 3D printe en tro kopi af dig selv så mener vi alligevel at den 3D print service som vi har sat sammen af den bedste det er det fordi at det ikke kræver at du skal møde op et sted at blive scannet men du kan sidde derhjemme i ro og Mag og vælge et billede som du allerede har taget, altså en af din yndlings selfies, og sende det til os. Derefter er det blot at køre på dit kortet begæring websitet og vente på at modtage den ultimative 3D printer selphy for os hos os er det sådan at vi ikke bare gå op figuren Vi kan også op i indpakningen og vi håber at du vil nyde at modtage de 3D print figur af dig selv lige så meget som vi er nødt til at printe den til dig.

 

Det er således at det ikke kun er 3D aktiekurs Du kan få i klassisk stil. det er også muligt at modtage et 3D printed bobble head et dobbelt atypisk en figur hvor hovedet er oversize og så fylder ligeså meget som resten af af kroppen. Dette er en kur type som bliver mere og mere populære og ved 3D printer flere flere and.

 

Uanset om du vælger at få 3D printet en 3D actionfigur eller at du ønsker et af vores populære bobble heads eller at du har besluttet dig for at dit hoved skal på de miniature som du bruger til dit bord rollespil så er der nogle forældre overholdt. disse regler omhandler det billede som vi skal lave figurerne fra. fortsætter Er det vigtigt at du forstår at lave en karikeret udgave af dit ansigt. først skal du finde dit yndlings selfie af dig selv gerne forfra og forsiden og uden alt for meget baggrundsstøj. hvis det er en selfie af dig selv så du skal bestille er det nemmest følge og tage et nyt frisk billede med din mobiltelefon med det samme. Hvis du er i gang med at bestille en 3D printed action figur af af dine gode venner bekendte eller kager Så vil du med fordel gå ind på deres sociale medier at starte med at gå alle deres selfies igennem. dette gør du indtil du finder det selfie som du mener fremhæver personens karaktere bedst.

 

Herefter er det så gøre at gå ind på vores hjemmeside udfyldt de kontaktinformationer, tag at uploade dit selfie som ønsker at vi skal lave 3D actionfiguren efter. Og så er det bare at vente på at modtage 3D print figurer med posten. som beskrevet her er det med 3D print i dag muligt at lave de mest utrolige modeller og det er kun din person i Fantasi der grimt sætter grænsen for hvad du ønsker at vi laver til dig. Vi glæder os til at høre fra dig i at se dit selfie. 

 

 Tak fordi du læste mad Jeg tænker at du er blevet klogere på hvad 3D printed ultimativ selfie hvis du Du vælger og kigge på linket Kan du ikke bare læse mere omkring vores services du vil også se vores flotte billeder i vores 3D print galleri. på samme side vores Galleri er ved du også kan finde vores mailadresse og vores telefonnummer, Alle kontaktinformationer på mig og min dygtige Medarbejdere. Håber at vi får lov til at høre fra dig og ikke mindst svare på alle dine 3D print spørgsmål. Husk at du også altid kan få lov til at modtage et put 100% fuldstændig uforpligtende tilbud på dit næste 3D print projekt.