KL specialservice din rengøringspartner

KL specialservice din rengøringspartner

Om der er brug for industrirengøring eller ejendomsservice, så klarer KL specialservice alle opgaverne, også dem indimellem.

 

Med over 20 års erfaring inden for special rengøring af bl.a. kraftværker, industrivirksomheder, special virksomheder og erhverv. Kan vi med sindsro sige – at vi er eksperter på praktisk talt alle typer af rengøringsopgaver!

 

Derfor, tøv ikke med at kontakte os, med din rengøringsopgave. Vi kan sagtens klarer den også selvom den er speciel. Vi udlejer også erfarent personale igennem vores Manpower service. Har du brug fpr en stabil og effektiv medarbejder til rengøring, så kontakt os.

Få ejendomsservice hos os

Vi samler dine opgaver i et tilbud og sætter erfarne og stabile folk på opgaverne. Indenfor ejendomsservice varetager vi alt fra grønne områder til den ugentlige trappevask. Er uheldet ude og der opstår brand eller vandskade, er vi klar til at rydde op med vores skadeservice. Mangler I en vicevært eller ejendomsfunktionær til jeres boligforening, kan I med fordel hyrer os ind. Vores erfaring med alskens rengørings opgaver, gør at vi går i gang hvor andre måske tøver. 

 

Får I lavet en aftale hos en boligforening, andelsforening eller andre, som I ønsker at ændrer på, kontakter I os bare og så finder vi ud af det. Kvalitet og tillid er nøglefaktorer i vores kundeservice.

 

Kontakt os i dag, såfremt du står og mangler effektive folk til ejendomsservice eller rengøring.

Mange typer rengøring

Hos KL specialservice håndterer vi mange typer af rengøring. Lige fra industrirengøring af produktionsvirksomheder. Hvor vi også går i højde med vores specialrengøring og kommer alle de steder hvor den normale rengøring ikke gør. Det kan ændrer et indeklima kolossalt at få gjort ordentligt rent i højden og bag eller under store maskiner. Undervurder ikke effekten af et rent arbejdsmiljø, det gør vi ikke.

 

Har I mere brug for stabilt erhvervsrengøring med kontorer, trapper, kantine, mødelokaler o.s.v. er vi en god partner til jer. I får en kontaktperson som holder styr på opgaver, rengøringspersonale og materialer. Det giver ro på for jer og vi kan leverer et godt stykke arbejde. Har du kun brug for nogle timer om ugen eller en fast person hver dag, så finder vi ud af det.

Vores specialrengøring tager sig af alle de opgaver som ligger udenfor normal industri og erhvervsrengøring. Har du en opgave du ikke ved hvor du skal gå hen med? Kontakt os og få hjælp!

KL specialservice er grøn

Hvad mener vi med det? Jo, vi sætter vores medarbejdere højt og vil sikre at de har en god miljøbevidst arbejdsplads. Derfor er vi OHSAS og ISO certificerede. Vi passer på vores medarbejdere og verden. Da vi kun har en verden og gode erfarne medarbejdere er værd at gøre en ekstra indsats for. Læs mere om vores CSR på hjemmesiden.

 

Har I brug for et erfarent og grønt rengøringsfirma, kontakt os.