Indret dit kontorlandskab med en Backbar

Indret dit kontorlandskab med en Backbar

Det er ikke til at komme uden om ”glade medarbejdere arbejder bedre” – og ikke kun bedre, men også længere og hårdere. Men det er klart det ikke er gratis, udover en fair løn skal man også se på hvordan man forbedre deres arbejdsmiljø sådan at arbejdet ikke bare er noget der skal overstås men også er et sted hvor ”vand køler snak” er det der skaber den gode stemning.

Men sådan en vand køler er faktisk lidt udateret, og så er der også det med at vand på flaske ikke indholdet lige så mange gode og nærende stoffer som almindeligt postevand. Derfor tænker andre firmaer videre, ja jeg har endda set et job opslag som skrev ”Hos os er køleskabet altid fyldt med red Bull og cola” – som en medarbejder gode + koffeinen i sodavand og energidrik giver et boost som eventuelt kan mærkes på produktiviteten. (og så snakker vi ikke om de negative elementer ved sukkerholdige drik)

Men der er jo intet som en kold Cola, der står der og vinker til en fra køleskabet, eller fra ens Backbar når man er tørst eller har brug for lidt energi.

Derfor ser vi flere og flere backbarer komme ind i de store kontorlandskaber der er i de danske firmaer, her opstiller ejerne dem så deres medarbejdere og eventuelle gæster kan vælge noget koldt at drikke. Nogen går energidrik og colavejen, mens andre har vandflasker og juice i deres.

Fordele ved en Backbar

Der er som sagt 2 hovedfordelen i at tilbyde ens medarbejdere noget koldt at drikke.

  1. Mange ser det som en personale gode og for dem forbedre det arbejdsmiljøet
  2. Medarbejderne for noget at drikke hvilket øger deres produktivitet og evt. kan booste deres performance ved koffein indholdige drikke.

Kaffe kan lidt det samme, og jeg tror ikke vi kan finde et kontorlandskab uden en kaffemaskine, men nu er tiden kommet til at ”steppe” lidt op med f.eks. en Backbar.

Man kan få en Backbar med 1-2-3 døre og de kan enten leveres med hængslede døre eller skydedøre hvor der ikke er så meget plads. Normalt holder sådan en Backbar til hos cafeer og diskoteker hvor man ofte ser dem indeholdende øl eller andet på flaske.

Hylderne i en Backbar kan også justeres sådan den kan indeholde forskellige flasker af højde og tykkelse, meeen vi er ikke helt ude i at der er plads til så mange 2 Liters colaen.

Man skal også en på størrelsen af en Backbar, er den 60 bred, 90 eller 140 cm, og hvad med højden? Kan den stå inde under et bord, og skal der være udluftning?
Alt det kan storkøkkensælgerne fortælle dig når du kontakter dem, de er udannet i at finde det helt rigtige til dig og dine behov.