Opgrader dit kontor eller din stue med LED lys

Opgrader dit kontor eller din stue med LED lys

Der er mange måder hvorpå man kan gøre sit kontor eller sin stue en smule ekstra fed at opholde sig i. Det kan være alt fra store fjernsyn til fede møbler, men man kan også skabe et mere behageligt lys i disse rum, uden at skulle spendere en formue på fede lamper. Man kan nemlig installere LED lys, så man kan ændre lyset i rummet, så det passer til den stemning man prøver at skabe. For eksempel kan man lave et mere dæmpet lys, hvis man ser film i sofaen en søndag aften, eller lave nogle lidt vildere farver hvis man skal holde fest en fredag aften. Lige meget hvad situationen er, så kan man ændre lys og stemning fra en fjernbetjening, uden at skulle betale en formue for at få installeret lamper i væggene og loftet. I dag er det muligt at købe et komplet sæt hvor alt er med – så sættet er klar til at sætte op lige ud af kassen – prøv at se mulighederne hos Easy-light

Hvad er LED-lysstrips?

Led-lysstrips er en slags lyskæde, der er i en plastikrør. I denne lyskæde er der en masse lyspærer, som danner en kæde, eller en strip. Denne strip kan man nemt og hurtigt installere langs væggen, under loftet eller langs panelet i et rum. Denne type lys er god til at skabe forskellige stemninger, eftersom man kan skifte farve på lyset, bare ved at trykke på en fjernbetjening. Derfor kan man altid sørge for, at belysningen passer til den stemning der skal være, lige meget hvad denne er. Prisen på disse LED-strips er naturligvis varierende alt efter hvilken kvalitet de skal være i og hvor lange de er, men generelt, så koster det mellem 200 og 500 kroner. Faktisk kan du få hele 10 meter LED-strips for kun 500 kroner. Det behøver altså ikke at koste en formue, hvis man gerne vil have en fed og anderledes belysning i sine rum. LED lys kan også være godt i et kontor, hvor man bruger mange timer på at arbejde. Det kan det være fordi, at dette lys er mere skånsomt for øjnene, så man har ikke lige så meget tendens til hovedpine, ondt i øjnene og træthed, som man kan få ved normale glødepærer.

Gør det selv

Det er sjældent, at man kan installere lamper og lys selv, da det ofte kræver hjælp fra en elektriker. Men LED-strips er så nemme at installere, at man faktisk kan gøre det selv, uden at være den helt store håndværker. Det eneste man skal gøre er at tage stilling til hvor strippen skal gå fra og til, og så sætte dem fast med hæfter eller dobbeltklæbende tape. Det behøver altså ikke være hverken svært eller dyrt at skabe en fed og anderledes belysning, alt man skal bruge er et par meter LED-strips og noget dobbeltklæbende tape.