Optimér firmaets emballering med god pakketape

Optimér firmaets emballering med god pakketape

Hvis du har et firma, hvor kunderne har mulighed for at få sendt deres varer, oplever i med garanti, at der er endnu større behov for forsendelsesmuligheder i disse tider, hvor pandemien ikke tillader os at holde butikker m.m. fysisk åbent. Det kan være frustrerende, men det positive er, at vi netop har muligheden for at sende varer med posten.

Det er en oplagt mulighed til at optimere firmaets emballering, og selv når restriktionerne forhåbentlig tillader os at åbne op igen, er god emballering stadig en god langtidsinvestering, for forsendelser er kommet for at blive.

Forskellige typer

Der findes mange forskellige typer pakketape, som passer til forskellige typer arbejde og pakker. Det kan være svært at finde ud af, hvilken tape der egner sig bedst til firmaets forsendelser, og derfor er det en god idé at tage en snak med fagfolk, inden man bestiller pakketape hjem i store mængder.

Forskelligt materiale

De forskellige typer pakketape er også lavet af forskelligt materiale. Du kan for eksempel få pakketape som er meget kraftig, og der findes også modeller i materiale, som er mindre kraftig. Ofte vil det kraftige tape være dyrere, og hvis dit firma sender varer i store pakker, hvor der er risiko for at pakken brydes op, hvis ikke tapen holder, er det selvfølgelig en nødvendighed med kraftig tape.

Hvis firmaet sender mindre pakker, er det måske ikke nødvendigt med meget kraftig tape, og firmaet kan på den måde spare penge på pakketapen ved at vælge det rigtige. Derfor er det en god idé at konsultere med fagfolk, inden der bestilles.

Alt efter hvilket firma der skal bruge tapen, er det forskelligt, hvilke kvaliteter den skal have. Man kan for eksempel også få tape, som kan påføres ved temperaturer ned til 0 grader.

Hvis dit firma leverer varer, som skal holdes afkølede under forsendelsen, er denne type tape en oplagt mulighed.

Miljøvenlig pakketape

De fleste har en opfattelse af, at miljøvenlig tape er meget dyrere end almindelig tape. Det er ikke nødvendigvis tilfældet.

Hvis du gerne vil bruge miljøvenlig pakketape, og det måske alligevel koster lidt ekstra at investere i det, er det en mulighed at bruge det til at brande firmaet. I dag er miljøvenlighed på dagsordenen hos mange, og det er derfor en oplagt mulighed at brande firmaet som miljøvenligt.

Håndruller og maskinruller

Du skal være opmærksom på, om firmaet har behov for tape til håndruller eller til maskinruller. Det kan være en god idé at konsultere med fagfolk omkring, hvorvidt håndruller eller maskinruller er det mest praktiske og effektive til den type pakker, som firmaet emballerer.

 

Tape med tryk

Det er også en mulighed at få pakketape med tryk på. Hvad der skal stå på tapen, kan du nærmest selv bestemme. Der er gode muligheder for forskellige typer tryk, som du kan tale med din leverandør om.

Hvis firmaet for eksempel sender varer, som nemt går i stykker under fragten, kan det være en mulighed med tape, hvorpå der står ”forsigtig” eller noget andet, som du synes, der skal stå.

At investere i tape med tryk på er også en oplagt mulighed for at reklamere for firmaet.

Har firmaets logo eller webshop for eksempel nogle bestemte farver, som kendetegner firmaet, kan tape i de farver være en oplagt mulighed.

Dertil kan man i de fleste tilfælde også få trykt firmaets navn eller logo på tapen, som også kan være en del af firmaets branding. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.