Spar tid og energi i driften af din webshop

Spar tid og energi i driften af din webshop

Hvis du er webshopejer, kan du måske nikke genkendende til, at lagerstyring er en tidskrævende og kedelig opgave. Det kan også være svært at finde plads til alle shoppens produkter, og når du har fyldt garagen og gæsteværelset med kasser, kan det være uoverskueligt at lave status og se hvilke varer, der mangler.

 

Vil du høre verdens letteste løsning på lagerproblemer? Du kan vælge at outsource lagerstyring. Der er ingen grund til at gøre driften af din webshop mere besværlig for dig selv, og der er nogle, som gerne vil tage sig af lagerføringen for dig. Hvis du vælger et lagerhotel med pluk og pak, skal du ikke engang selv stå for at pakke og afsende de ordrer, du modtager. Ordren bliver ganske enkelt sendt direkte til lagerhotellet, som klarer det for dig. Det er typisk ret nemt at integrere din webshop med et lagerhotel, og du betaler kun for den plads, du bruger.

 

Lagerhotellet er mere end bare fysisk lager til webshop – de står for alt fra varemodtagelse til opbevaring og lagerføring, så du altid har 100% styr på, hvad din lagerstatus er. Du bliver informeret, når en vare er plukket, afsendt og modtaget, så du har stadig fuldt overblik over den daglige drift og hvilke produkter, der sælger bedst. Desuden har lagerhotellerne typisk bedre sikkerhed, videoovervågning og andet, der er med til at sikre dine produkters velbefindende, mens de bliver opbevaret på hotellet.

 

Når du har lagt ansvaret for lageret fra dig, kan du bruge tiden på andre ting, du hellere vil; for eksempel trawle nettet for nye og spændende varer til din webshop, få din side til at se godt ud, have fokus på kundeservice eller måske bare smide benene op og nyde en tidlig fyraften med en Oduman vandpibe. Valget er dit.