Vigtige grunde til, at enhver virksomhed har brug for en erhverv hjemmeside

Vigtige grunde til, at enhver virksomhed har brug for en erhverv hjemmeside

Har du en virksomhed uden en erhverv hjemmeside?

Vi forstår årsagerne til, at du måske undgår at bygge en til din virksomhed: “Jeg er ikke teknisk kreativ”, “de er for dyre”, “Jeg har ikke tid” eller det berygtede “Jeg har nok forretning og har ikke brug for en”. Virkeligheden er, at du ikke behøver at være teknisk kreativ, det kan være billigt og nemt at få en professionel hjemmeside til din virksomhed, og for at gøre det endnu nemmere for dig – det koster dig tid og penge at ikke have en hjemmeside.

 

Tjek dette ud… 81% af folk undersøger en virksomhed eller tjeneste på internettet, inden de træffer en købsbeslutning. Det er 25,92 millioner mennesker, der søger efter virksomheder online. Alligevel angav 46% af virksomhedsejere “Virksomheden har i øjeblikket ikke brug for en” som deres #1 grund til ikke at have et websted. Vi er ikke statistikere, men vi kan se, at der er et grelt afbrydelse her.

 

Stadig usikker på, om din virksomhed har brug for en erhverv hjemmeside? Fortsæt med at læse…

 

At have en erhverv hjemmeside vil tiltrække nye kunder og tjene dig flere penge

Vi kan lide denne statistik så meget, at vi nævner den to gange: 81% af mennesker undersøger en virksomhed eller tjeneste online, inden de træffer en købsbeslutning. Hvis du ikke har en erhverv hjemmeside, har du ingen chance for at erobre en andel af dette marked.

 

Dit websted kan være tilgængeligt 24/7/365, selv når du ikke er det. Et websted fungerer som din “always-online” receptionist i og uden for kontortiden.

 

Websites hjælper dig med at konvertere flere af dine eksisterende henvisninger, fordi de fleste mennesker stadig laver deres egen research og stable dig mod dine konkurrenter.

 

Tilføj øjeblikkelig troværdighed til din virksomhed

Det 21. århundredes forbruger er en skeptiker; faktisk erklærede 56% af folk, at de ikke vil stole på en virksomhed uden et websted. At have en god hjemmeside øger øjeblikkeligt din troværdighed som en legitim virksomhed.

 

Førstehåndsindtryk tæller, og hjemmesider giver dig mulighed for at gøre et meget stærkt indtryk med en veldesignet introduktion til din virksomhed.

 

Et websted kan hjælpe med at fremvise din ekspertise og bedre positionere din virksomhed. En erhverv hjemmeside kan være dit ticket og et værktøj til at skille sig ud i mængden.

 

Det er ikke så svært eller så dyrt, som du tror

Du behøver ikke at være teknisk kreativ for at få en erhverv hjemmeside. Mange webudviklingsvirksomheder har meget enkle tilmeldingsprocesser, som gør processen hurtig og smertefri for dig.

 

Det kan være meget omkostningseffektivt. Websites giver et bedre investeringsafkast end nogen anden form for annoncering. Hvis du planlægger at markedsføre din virksomhed, bør et websted være din første prioritet.

 

Over tid vil den relativt lave investering i at få en erhverv hjemmeside betale sig udbytte ved at drive dig nye kunder og opbygge dit brand.

 

Placer dig selv og bevar kontrollen over dit brand

Et websted fungerer som en platform for dine budskaber og former den online opfattelse af din virksomhed på en måde, som dine sociale mediekanaler ikke kan levere.

 

Platformen giver dig mulighed for at positionere dig selv på markedet for at få præcis den type kunder, du leder efter.

 

Mange virksomhedsejere er blevet anmeldt online, nogle gange ubevidst og/eller negativt. Hvordan påvirker dette dig? 79% af brugerne, der læser online anmeldelser, tror på dem. Bekæmp denne negativitet ved at sende dine egne positive udtalelser.

 

At have en erhverv hjemmeside vil ende med at spare dig tid

Uanset om du handler med e-mails, tager imod opkald eller sender forslag – det tager tid at kommunikere med potentielle kunder. Din erhverv hjemmeside kan spare dig for den tid ved at give svar på almindelige kundespørgsmål og forespørgsler. Hvad betyder det for dig? Du kan bruge din tid på at gøre mere værdifulde ting.

 

For at opsummere… Du har brug for et websted, og det er nemmere end nogensinde at få et.

Så igen, selvom vi mener, at ikke alle personer har brug for et websted, har vi vist dig, hvorfor enhver virksomhed har brug for en erhverv hjemmeside. Der er en meget lille og billig adgangsbarriere, og der er en enorm mulighed for at hjælpe med at vokse din virksomhed.

 

Hvis du vil gøre én ting i dag for at hjælpe din virksomhed med at blive mere succesfuld, er det at få en hjemmeside til din topprioritet.

 

Det er nemt at være en bedre forretning. Få en hjemmeside til erhverv.