Få covid-19-testsvar på kun 15 minutter

Få covid-19-testsvar på kun 15 minutter

Nu er den hurtige og sikre hjemmetest tilgængelig for dig på markedet: køb corona spyttest. På kun 15 minutter kan du hvor som helst og når som helst tage en covid-19 spyttest og få et positivt eller negativt svar på, om du har coronavirus eller ej og om du har din sundhed i behold. Så kan du altid være på den sikre side, og leve i vished om, hvorvidt du er smittet med sygdommen eller ej. Dette er trygt – ikke kun for dig selv, men i særdeleshed for dine kære, venner, kollegaer og alle andre, der på en given dag krydser din vej. Vær ansvarsbevidst, og minimer risikoen for at smitte andre mennesker, når du bevæger dig ud i verden – om det så er på arbejde, restaurant, i supermarkedet eller noget helt fjerde. Tag ansvar for din sundhed.

En spyttests særlige egenskaber

Den absolutte og primære fordel ved en spyttest frem for andre testtyper, der kan fortælle dig, om du har covid-19, er helt sikkert effektiviteten, og at du ikke er nødt til at ofre meget tid på at tage testen. Det eneste du skal gøre, er at læse brugsvejledningen omhyggeligt, og teste det ved hjælp af dit spyt. Dit spyt kan nemlig vidne om, hvorvidt du er smittet eller smittebærer. Du oplever intet ubehag ved denne testtype, og du undgår de lange køer og den lange ventetid, som typisk er ved testcentre og lignende.

Naturligvis er spyttest til hjemmebrug endnu en dyrere affære end de gratis test, som tilbydes af danmarks sundhedssystem. Dog kan de være værd at investere i for dig, som er nødt til at teste dig meget hyppigt – for dig, som måske er i nær kontakt med mennesker i risikozonen og dig, som må være særligt påpasselig med din sundhed. Vi er alle i forskellige situationer under denne pandemi, og ikke alle har lige nemt ved at blive testet under optimale forhold og på tidspunkter, som kan harmonere med hverdagen. Alt kan blive lettere for dig, hvis du investerer i de hurtige hjemmetest. De holder i et par år efter køb, og er lette at opbevare. De skal opbevares ved stuetemperatur, og er desuden CE-godkendt.

Ideel løsning for arbejdspladser

Især arbejdspladser, der er offentlige, og har med mange mennesker at gøre, kan med fordel anvende denne testløsning. Det kan være skoler og uddannelsesinstitutioner generelt, hvor en meget stor mængde mennesker er nødt til at krydse hinandens veje. For at få hverdagen og undervisningen til at hænge sammen på en covid-sikker måde, må alle testes hyppigt – gerne flere gange ugentligt. Dette scenarie er mere tåleligt nu, hvor de omtalte hurtige testtyper findes. Og det gælder naturligvis ikke blot skoler og øvrige institutioner – alle afskygninger af virksomheder, hvor der er mere end én medarbejder, kan nyde godt af et hurtigt og sikkert testsystem, hvor vi får styr på vores sundhed.