Hvad er vigtigt at vide om kryptovaluta?

Hvad er vigtigt at vide om kryptovaluta?

Der er en del ting, der er vigtige at vide om kryptovaluta. Den mest vigtige ting er selvfølgelig, at man bare skal springe ud i det. Det virker meget kompliceret til at starte med, men når man først er kommet i gang, så er det faktisk ikke så svært. Børser og handelsplatforme investerer rigtig mange penge i deres ydelser, så det bliver så nemt for dig som forbruger at komme i gang med kryptovaluta. Sammenligner man i dag med for 5 år siden, så er det blevet ekstremt meget nemmere.

En anden meget vigtig ting er, at du skal sætte dig grundigt ind i ting, selv. Vi skriver, at du skal gøre det selv, fordi det er nemt at hoppe med på den næste bølge for at finde ud af, at der ikke var noget om det. Et godt eksempel på dette kunne være, da folk flokkedes omkring de forskellige ICO’er (Initial Coin Offerings) for et par år siden. Bevares, der har været et par succesfulde.

 

For at kunne sætte dig grundigt ind i tingene selv, skal du have et sted at gøre det. Der findes en del kanaler på YouTube, hjemmesider på engelsk og meget andet, hvor du kan hente en del information. Der er altså en del information om emnet på engelsk, men den danske del har altid haltet lidt. Der har ikke altid været god information tilgængeligt på dansk, og dette har gjort, at investering samt køb og salg af Bitcoin og andre digitale valutaer har været uigennemskueligt for danskerne. Heldigvis kom der et dansk medie om kryptovaluta på dansk, der har hjulpet mange danskere med at komme i gang med investering.

Information og nyheder om kryptovaluta på dansk

Den danske hjemmeside om kryptovaluta, MyCrypto.dk, har i en del år været et sted, hvor man har kunnet læse alt om Bitcoin, Ethereum og mange af de andre populære kryptovalutaer. Alt dette på dansk og skrevet på et forståeligt sprog med mange billeder. Dette har gjort, at alle har kunnet være med.

 

Du kan besøge den omtalte hjemmeside her: https://mycrypto.dk/

 

Inde på den ovenstående hjemmeside er der generelle guides, hvor der er meget store sammenligninger af forskellige børser og handelsplatforme. Her får du som besøger muligheden for at læse korte beskrivelser af muligheder. Efter du har truffet et valg om børs, kan du læse en meget mere dybdegående guide til den. Har du spørgsmål til noget, kan du altid skrive en kommentar i kommentarfeltet – der kommer som regel et svar fra hjemmesiden eller andre folk, der læser din kommentar.

 

Hvis der mangler noget information på siden, du ønsker at vide mere om, kan du også som regel skrive det i en kommentar. Der plejer at komme nye artikler og guides på baggrund af feedback fra de besøgende.