Sådan får du gang i den digitale transformation i din virksomhed

Sådan får du gang i den digitale transformation i din virksomhed

De fleste danske og udenlandske virksomheder, står i dag overfor nogle svære valg når det kommer til hvordan man skal følge med den stigende globalisering og i takt med

De fleste både store og små virksomheder, står i dag overfor nogle svære valg, når det kommer til hvordan man skal udvikle sig i fremtiden og hvordan man skal kunne følge med i den stigende globalisering, hvor man ikke længere kun skal kigge efter konkurrenter i nærmeste nabo by, men også på den anden side af jorden. Derfor har digital transformation heller aldrig været vigtigere, da det er en af de metoder, hvorpå man kan sikre sig en plads i fremtiden, indenfor det felt man har en virksomhed indenfor.

 

Digital transformation betyder kort sagt, at man genovervejer hvordan man driver sin virksomhed. Alt fra kundeservice, marketing, pakning, forsendelse, produktion og nærmest alt andet indenfor sin virksomhed. Det kan lyde som en stor mundfuld for nogle, men i virkeligheden er det et nødvendigt skridt, man før eller siden bliver nødt til at foretage sig, så man kan fortsætte eller endda eskalere sin vækst.

 

Men hvordan kommer man egentlig i gang med digital transformation, da det jo ikke bare er noget man sådan lige gør fra den ene dag til den anden?

Overvej hvor du kan automatisere og systematisere dine processor mest!

 

En af de ting man først og fremmest skal gøre sig klar over er, hvor i sin virksomhed man har de største udfordringer og bruger flest ressourcer og dermed kigge på, om det kunne være en løsning at digitalisere det og dermed sparre på sine ressourcer.

Har du f.eks. en større produktionsvirksomhed, hvor produktionen stadig foregår manuelt, kunne det være at det ville give god mening at prøve at automatisere dette med hjælp fra robotter og dermed både kunne forøge sin produktion og sparre ressourcer på medarbejdere som i stedet kunne gå til at vækste virksomheden mere. Dette er selvfølgelig kun ét ud af mange eksempler på, hvordan en virksomhed kan skabe digital transformation.

Overvej hvor du kan automatisere og systematisere dine processor mest!

Men som virksomhedsejer har man i forvejen mange ting på programmet og gøremål som skal nås. Det kan også være uoverskueligt at finde ud af, hvor man præcist skal starte, hvis man har en større virksomhed. Derfor kan det være en god idé at arbejde sammen med en som har den rette viden og som har prøvet det mange gange før.

 

Virksomheden DiTra – Digital Transformation som dagligt arbejder med at digitale transformation og som blandt andet hjulpet store virksomheder som Nilfisk, arbejdet sammen med Bill Gates og meget mere og har derfor den rette viden til, at kunne hjælpe en virksomhed i mål med deres digitale transformation og kan dermed også nemmere se hvor man som virksomhed præcist skal angribe selve opgaven fra.