Stenslag på firmabilen? Få det repareret

Stenslag på firmabilen? Få det repareret

Mange danskere er afhængige af firmabilen hver eneste dag og kører gerne over tusinde kilometer om ugen. I så fald er det vigtigt, at firmabilen er i ordentlig stand. Det gælder selvfølgelig det indvendige, for ligesom på et kontor arbejder man bedre og tænker hurtigere, hvis der er rent og pænt.

Firmabilens ydre er vigtigt

Derudover er bilens ydre dog også essentielt. Hvorvidt bilen er ren og pæn kan gøre et indtryk på kunderne, men derudover kan en skade også påvirke både effektivitet og livskvalitet, når man bruger så mange timer i firmabilen. I den sammenhæng er et stenslag en af de værste skader. Det er den type skade, man måske godt kan leve med til at starte med, men som kun bliver større og dyrere jo længere man venter, og som desuden giver enhver kunde et dårligt førstehåndsindtryk.

Så nem er en stenslag reparation

Hvis du selv kan genkende den situation, bør stenslag reparation stå øverst på din liste. Selvom de kan føles som om meget andet burde få forrang, er stenslag reparation vigtigt, fordi det påvirker din hverdag og kun bliver dyrere. Ofte gør man den slags reparationer til noget dyrere og mere omfangsrigt, end det egentligt er. Det behøver dog ikke at tage særligt meget tid ud af arbejdstiden. I mange tilfælde vil du sågar kunne få udført en stenslag reparation på vej ud til en opgave. Det kræver bare, at du finder nogen, du stoler på, som udfører landsdækkende stenslag reparation.

 

Det kan være i form af flere forskellige værksteder over hele landet, men det kan også være i form af såkaldt mobilservice. Ved mobilservice kommer de til dig på en hvilken som helst adresse, fremfor at du skal komme til dem. Så bliver stenslag reparation ikke nemmere. Hvis du finder den slags kompetente mennesker med erfaring indenfor netop stenslag reparation, kan selv udskiftning af revnet autoglas og ruder foregå hurtigt og nemt.

 

En egentlig udskiftning, som under alle omstændigheder vil tage længere tid og flere penge, er dog først nødvendig, hvis du lader et stenslag revene, så det når rudens kant eller vokser sig større end en to-krone. Indtil da kan en simpel reparation dog gøre det. Det behøver ikke tage meget mere end en halv time, da det ganske enkelt er at rengøre stenslaget, fylde det med speciallim for så at sørge for, at det hærdes ordentligt. Når det er så nemt, kan det ikke betale sig at lade problemet vokse sig større. Det ved enhver god erhvervsmand.