Værd at vide inden du laver en ny hjemmeside

Værd at vide inden du laver en ny hjemmeside

Står du og skal lave ny hjemmeside? Så er der et par ting du bør overveje når du skal i gang med sådan et projekt.

En hjemmeside er virksomhedens ansigt ud af til. Det er den kunderne ser inden de kontakter dig og det er den de henviser andre til, når de vil anbefale dig. Derfor er din hjemmeside vigtig, hvis du vil sikre at du bliver ved med at få kundehenvendelser.

Her kan du ser et par tips til hvad du skal huske, når du skal bygge en ny hjemmeside.

Disse sider er vigtigst

Når kunderne besøger din hjemmeside, er der typisk fire sider de kigger på:

  1. Forsiden (velkomst, som sikrer at de er kommet det rigtige sted)
  2. Om firmaet (hvem er det egentlig der står bagved)
  3. Kundereferencer (hvem har de ellers hjulet med lignende opgaver)
  4. Kontakt (hvordan kommer jeg i kontakt med dem)

De kigger også på dine ydelser, men det er faktisk ofte noget der kommer længere nede på listen. Dine kunder vil simpelthen vide hvem du er inden de læser mere.

Brug dine kunder

Når du skal lave en ny hjemmeside, så overvej at få lavet nogle gode kundeudtalelser. Hvis du har hjulpet folk med at komme af med deres PCOS, så får et par af dem til at udtale sig om hvordan deres liv har forandret sig.

Hvis du har bygget en carport til dine kunder, så brug billeder fra sagen så du kan vise andre, hvordan du også kan løse deres drømmeprojekt.

Vis hvem I er

Brug billeder af rigtige mennesker – og brug gerne billeder af dig selv og dine medarbejdere. For det giver et meget troværdigt billede af hvem I er. Man kan se det er rigtige mennesker og ikke bare nogle amerikanske stockbilleder, som er hentet fra en portal.

Få evt. en fotograf til at tage nogle gode portrætbilleder og nogle stemningsbilleder.

Gør det nemt at kontakte dig

Når folk har besluttet sig for at bruge dig til en opgave, så gør det nemt for dem at kontakte dig. Hav et tydeligt telefonnummer på alle siderne (og gerne i toppen) og lav knapper og links, der sender folk over på din kontakt side, så de nemt kan komme i kontakt med dig.

Sørg for at din kontaktside indeholder telefonnummer, adresse og emailadresse og også rigtig gerne en kontaktformular, hvor man kan angive sit navn, sin email og evt. sit telefonnummer samt en kort besked.

Det er der fortsat rigtig mange der benytter sig af.

Gør du ovenstående, så vil du også opleve at du får meget mere ud af din nye hjemmeside.