Hvilken diffuse skal du vælge til kontoret?

Hvilken diffuse skal du vælge til kontoret?

Essentielle oliediffusorer – som også kaldes aromaterapidiffusorer – er enheder, der diffunderer æteriske olier i luften og kan bruges hjemme i dit hjem. Flere systemer af denne type er dedikeret til diffusion af olier. De første modeller blev designet til at tjene terapeutiske formål. Denne metode – der sigter mod at bruge æteriske olier til at nyde deres fordele for helbredet – kaldes aromaterapi. Det hører til urtemedicin, dvs. medicin baseret på brugen af ​​planter og naturlige aktive ingredienser.

 

Hvordan fungerer en aromaterapidiffusor?

Enheder fungerer i henhold til forskellige diffusionsprocesser:

 

Nebulisering

Nebulisator æteriske olie diffusorer er afhængige af vibrationer fra en motor. Ud over at have en effektvariator adskiller de molekyler fra olier og diffunderer dem i luften i form af fine partikler.

 

Varme

Aromaterapidiffusorer med mild varme bruger varmekilden placeret under tanken, der indeholder æteriske olier. En flamme (varme) opvarmer generelt olierne og forbedrer dermed deres diffusion. Du kan også finde modeller, der tilbyder mildere varme fra en elektrisk strøm.

 

Ventilation

Ventilationsdiffusorer fungerer gennem et koldluftssystem, der ligner en ventilator i drift. Let ventilation muliggør således, at æteriske olier spredes i luften, da de drives af en mere eller mindre stærk og spredt luftstrøm.

 

 

Dis

Essentielle olietågespredere er afhængige af et såkaldt ”koldt” system. Sidstnævnte omdanner æteriske olier til en let tåge takket være aktivering af en brise kold luft. Olierne omdannes derefter til fine dråber, der diffunderes i luften, så sidstnævnte bliver mindre tørre.

 

Hvilken diffuser skal du vælge?

Når du vælger din æteriske oliediffusor, råder vi dig til at tage følgende kriterier i betragtning:

Diffusionsprocessen

Æteriske oliediffusorer, der bruger et koldt system (forstøvning, ventilation) har fordelen ved ikke at ændre kvaliteten af ​​essentielle olier, som forbliver intakte under leveringsprocessen. Med hensyn til varmespredere er de lydløse, i modsætning til dem, der bruger misting og især dem, der bruger forstøvningsprocesser, hvor sidstnævnte udsender en let “knitrende”. Ud over at være meget nem at vedligeholde er disse specifikke typer diffusorer også de billigste modeller på markedet. Det er dog værd at bemærke, at olier, der anvendes sammen med disse produkter, er mindre potente, da de opvarmes.

Området med diffusion

Overfladen, der er dækket af en aromaterapidiffusor, er det næstvigtigste kriterium, der skal overvejes. Netop denne parameter har en indvirkning på prisen, men også på produktets størrelse: mindre diffusorer dækker et mindre område end større diffusorer. Nebulisator æteriske olie diffusorer er de mest komplekse modeller og dem, der dækker de største områder. Det overdækkede område tælles i kvadratfod og er angivet på produktet. For eksempel er et diffusor, der dækker 160 kvm, tilstrækkeligt for et værelse eller et studie. Omvendt, hvis du vil bruge din diffusor i en stor stue, vil vi råde dig til at vælge et større overdækket område (270 kvm).