Spred glæde og energi blandt dine medarbejdere

Spred glæde og energi blandt dine medarbejdere

Hold dine medarbejdere motiverede ved at forkæle dem lidt en gang imellem. Ikke noget vildt og voldsomt, men små hverdagsting, hvor de lige får en påmindelse om, at du værdsætter deres hårde arbejde. Samtidig skal det ikke være noget, der koster alt for meget produktivitet (eller for mange penge), og hvor finder man lige det?

Alle elsker god kaffe

Du kan starte med at tage et kig kontorets køkken, og se, om der står en gammel, tarvelig og tilkalket kaffemaskine. Hvis det er tilfældet, er det måske en idé at overveje en Miele kaffemaskine, der lynhurtigt kan brygge en kop lækker kaffe, når kollegerne trænger til lidt ekstra energi.

 

Slut med kaffe, der har stået hele dagen i en kande, og ind med velsmagende kaffedrikke, friskbrygget på bestilling fra kaffetørstige medarbejdere. Ikke flere sure miner over, at nogen har taget det sidste kaffe uden at sætte en ny kande over. Hvis ikke lækker kaffe kan sprede ekstra glæde og fremprovokere et par smil, så er der nok ikke noget, som kan. Bare duften af friskkværnede bønner og de velduftende dampe fra en friskbrygget espresso kan være med til at løfte humøret en smule.

Køb ekstra lækre kaffebønner til kontoret

Lavazza er – ifølge eget udsagn – Italiens yndlingskaffe. De har lang erfaring med at riste kaffebønnerne til perfektion, så de passer til forskellige bryggemetoder. Den danske kaffekultur er i høj grad importeret fra det italienske, og derfor giver det god mening, at vi på mange måder deler deres smag i kaffe. Det er trods alt italienerne, der har opfundet espressoen – og hvor ville vi være uden den?

 

Du kan selvfølgelig også bare starte i det små med en kaffekværn, så alle på arbejdspladsen kan nyde godt af lækre, friskmalede kaffebønner, der giver en langt mere fyldig smag til kaffen.